Utrecht

Utrecht uitvaart scheidingsritueel levensverhaal

Een uitvaart in Utrecht

Je zoekt iemand om je te helpen met het maken en eventueel voorgaan van een uitvaartdienst in Utrecht. 

Je wilt een ode aan het leven, in een sfeer die goed voelt en helemaal zoals je vader, oma of lief het mooi zou vinden. 

We laten zien, voelen en horen wie zij was. En hoe het voelt nu hij er niet meer is. Voor jou, de jouwen en de mensen om haar heen.

Waar in Utrecht kan ik een uitvaartdienst doen?

Het kan in de aula van het crematorium of de begraafplaats, in het uitvaartcentrum of  in de kerk. 

Vele andere locaties zijn ook mogelijk. Thuis, bij je favoriete kroeg of restaurant, op de plek waar je ooit trouwde of bij de sportclub. Ik denk graag met je mee om het zo persoonlijk mogelijk te maken. De uitvaartbegeleider gaat het voor je regelen.

Utrecht uitvaartdienst levensverhaal scheidingsritueel
scheidingsritueel scheidingsceremonie scheiden

Scheiden in Utrecht

Jullie relatie is voorbij. Met de advocaat, mediator en/of therapeut hebben jullie afgerond. Nu wil je jullie liefdesrelatie afsluiten met een scheidingsritueel, -ceremonie of -feest in Utrecht. 

Je wilt je liefdesrelatie ritueel beëindigen en nieuwe vorm vinden met elkaar. Zodat je je eigen weg kan gaan.

Ik beloof je een duidelijk verhaal van jullie veranderende liefde, bruikbare rituelen, een respectvolle afsluiting en een nieuw begin.

Levensverhaal in Utrecht

Jij wilt een levensverhaal laten schrijven. Het in memoriam voor de uitvaart van je vader, oma of lief. Of jouw levensverhaal voor jezelf of je familie, omdat het leven een onverwachte wending heeft genomen. Je bent bijvoorbeeld uitbehandeld en wil je verhaal nalaten aan je kinderen. Of dementie doet zijn intrede en wat je nog weet wil je vertellen en vastleggen.

Wat je reden ook is, ik schrijf graag jouw levensverhaal.

Of ik beschrijf een bijzonder moment uit je leven, dat je in geuren en kleuren en met zoveel mogelijk details wilt herbeleven en delen. Via dat ene moment kan ik een levendig beeld schetsen, waarin iedereen jou en jouw situatie herkent.