Hilversum

uitvaartceremonie hilversum uitvaart scheiding

Een uitvaart in Hilversum 

Je zoekt iemand om je te helpen met het maken en eventueel voorgaan van een uitvaartdienst in Hilversum. 

Je wil dat het helemaal wordt zoals jouw moeder, opa of lief het zou willen. Je wil dat het bij jou en de jouwen past. Je wil dat het troostrijk is voor alle aanwezigen.

Ik beloof je een ode aan het leven. We laten zien, voelen en horen wie zij was. En hoe het voelt nu hij er niet meer is. Voor jou, de jouwen en de mensen om haar heen.

Waar in Hilversum kan ik een uitvaartdienst doen?

Het kan in de Schaapskooi op het prachtige landgoed Drakenburg, bij Zuiderhof, de Begraafplaats Bosdrift, de Noorderbegraafplaats, het crematorium Laren en vele andere mooie uitvaartlocaties. 

Of in je eigen achtertuin, bij je lievelingsrestaurant, op de sportclub of een andere geliefde plek.

schaapskooi uitvaart ceremonie afscheid
uitvaartdienst uitvaart zuiderhof hilversum

Scheiden in Hilversum

Jullie relatie is voorbij. Met de advocaat, mediator en/of therapeut hebben jullie afgerond. Nu wil je jullie liefdesrelatie afsluiten met een scheidingsritueel, -ceremonie of -feest. In Hilversum. Dat kan. 

Levensverhaal in Hilversum

Jij wilt een levensverhaal laten schrijven. Een in memoriam voor de uitvaart van je vader, oma of lief. Of voor jezelf of je familie, omdat het leven een onverwachte wending heeft genomen. Je bent bijvoorbeeld uitbehandeld en wil je verhaal nalaten aan je kinderen. Of dementie doet zijn intrede en wat je nog weet wil je vertellen en vastleggen voor je kinderen en kleinkinderen.