Gooi en Vechtstreek

uitvaartdienst gooi en vechtstreek levensverhaal stervensbegeleiding

Een uitvaart in de Gooi en Vechtstreek

Je zoekt iemand om je te helpen met een uitvaartdienst in ‘t Gooi (Naarden, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Huizen, Muiden) of in de Vechtstreek (Weesp en Wijdemeren). Je wilt een waardig afscheid. Maar hoe doe je dat?

Je wil dat het helemaal wordt zoals jouw moeder, opa of lief het zou willen. Je wil dat het bij jou en de jouwen past. Je wil dat het troostrijk is voor alle aanwezigen. In een sfeer die goed voelt.

Ik beloof je een ode aan het leven. We laten zien, voelen en horen wie zij was. En hoe het voelt nu hij er niet meer is. Voor jou, de jouwen en de mensen om haar heen.

gooi en vechtstreek uitvaartdienst scheidingsritueel levensverhaal

Waar kan ik een uitvaartdienst in de Gooi en Vechtstreek doen?

Een begraafplaats, crematorium of kerk is gebruikelijk. In de Gooi en Vechtstreek zijn nog vele andere mogelijkheden.

Vele andere locaties zijn ook mogelijk. Thuis, bij je favoriete kroeg of restaurant, op de plek waar je ooit trouwde of bij de sportclub. De plek die bij de overledene past is de beste plek. 

Bijvoorbeeld Restaurants de Goede Gooier of De Tafelberg in Blaricum, George LA in Laren, de Wispe Brouwerij of de Theetuin in Weesp. Een boot over de Vecht behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij kunnen het bedenken, terwijl we de perfecte uitvaartdienst maken. De uitvaartbegeleider regelt het.

Scheiden in de Gooi en Vechtstreek

Jullie relatie is voorbij. Met de advocaat, mediator en/of therapeut hebben jullie afgerond. Nu wil je jullie liefdesrelatie afsluiten met een scheidingsritueel, -ceremonie of -feest in ‘t Gooi (Naarden, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Huizen, Muiden) of in de Vechtstreek (Weesp en Wijdemeren).. Dat kan. Waar en wanneer je wilt. Laten we in gesprek gaan. 

Levensverhaal in de Gooi en Vechtstreek 

Jij wilt een levensverhaal laten schrijven in ‘t Gooi (Naarden, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Huizen, Muiden) of de Vechtstreek (Weesp en Wijdemeren).

Een in memoriam voor de uitvaart van je vader, oma of lief. Of voor jezelf of je familie, omdat het leven een onverwachte wending heeft genomen. Je bent bijvoorbeeld uitbehandeld en wil je verhaal nalaten aan je kinderen. Of dementie doet zijn intrede en wat je nog weet wil je vertellen en vastleggen voor je kinderen en kleinkinderen.