Amsterdam

Amsterdam iamsterdam uitvaart uitvaartdienst scheidingsritueel levensverhaal

Een uitvaart in Amsterdam

Je zoekt iemand om je te helpen met een uitvaartdienst in Amsterdam. Je wilt een waardig afscheid. Maar hoe doe je dat?

Je wil dat het helemaal wordt zoals jouw moeder, opa of broer het zou willen. Je wil dat het bij jou en de jouwen past. Je wil dat het troostrijk is voor alle aanwezigen.

Ik beloof je een ode aan het leven. We laten zien, voelen en horen wie zij was. En hoe het voelt nu hij er niet meer is. Voor jou, de jouwen en de mensen om haar heen.

Waar kan ik een uitvaartdienst in Amsterdam doen?

Een begraafplaats, crematorium of kerk is gebruikelijk. Een mooi overzicht van de mogelijkheden vind je hier.

Vele andere locaties zijn ook mogelijk. Thuis, bij je favoriete kroeg of restaurant, op de plek waar je ooit trouwde of bij de sportclub. De plek die bij de overledene past is de beste plek. 

Dat kan ook Artis zijn, de Kromhoutwerf, Noorderlicht Café of bijvoorbeeld Filmmuseum Eye.

Scheiden in Amsterdam

Jullie relatie is voorbij. Met de advocaat, mediator en/of therapeut hebben jullie afgerond. Nu wil je jullie liefdesrelatie afsluiten met een scheidingsritueel, -ceremonie of -feest in Amsterdam. Dat kan. 

Levensverhaal in Amsterdam

Jij wilt een levensverhaal laten schrijven. Het in memoriam voor de uitvaart van je vader, oma of lief. Of jouw levensverhaal voor jezelf of je familie, omdat het leven een onverwachte wending heeft genomen. Je bent bijvoorbeeld uitbehandeld en wil je verhaal nalaten aan je kinderen. Of dementie doet zijn intrede en wat je nog weet wil je vertellen en vastleggen voor je kinderen en kleinkinderen. Wat je reden ook is, ik schrijf graag jouw levensverhaal. Of een bijzonder moment uit je leven, dat je in geuren en kleuren en met zoveel mogelijk details wilt herbeleven en delen.