Amersfoort

Amersfoort uitvaartdienst scheidingsritueel

Een uitvaart in Amersfoort

Je zoekt iemand om je te helpen met het maken en eventueel voorgaan van een uitvaartdienst in Amersfoort. 

Je wilt een ode aan het leven, in een sfeer die goed voelt en helemaal zoals je vader, oma of lief het mooi zou vinden. 

We laten zien, voelen en horen wie zij was. En hoe het voelt nu hij er niet meer is. Voor jou, de jouwen en de mensen om haar heen.

Waar in Amersfoort kan ik een uitvaartdienst doen?

Het kan bij het crematorium, op de begraafplaats en in de kerk. 

Of in je eigen achtertuin, bij je lievelingsrestaurant, op de sportclub of een andere geliefde plek.

Bijvoorbeeld De Oberservant. Ik denk graag mee om het persoonlijk te maken. Een uitvaartbegeleider regelt uiteindelijk de locatie.

Scheiden in Amersfoort

Jullie relatie is voorbij. Met de advocaat, mediator en/of therapeut hebben jullie afgerond. Nu wil je jullie liefdesrelatie afsluiten met een scheidingsritueel, -ceremonie of -feest in Amersfoort. 

Je wilt je liefdesrelatie ritueel beëindigen en nieuwe vorm vinden met elkaar. Zodat je je eigen weg kan gaan.

Ik beloof je een duidelijk verhaal van jullie veranderende liefde, bruikbare rituelen, een respectvolle afsluiting en een nieuw begin.

Levensverhaal in Amersfoort

Jij wilt een levensverhaal laten schrijven. Het in memoriam voor de uitvaart van je vader, oma of lief. Of jouw levensverhaal voor jezelf of je familie, omdat het leven een onverwachte wending heeft genomen. Je bent bijvoorbeeld uitbehandeld en wil je verhaal nalaten aan je kinderen. Of dementie doet zijn intrede en wat je nog weet wil je vertellen en vastleggen.

Wat je reden ook is, ik schrijf graag jouw levensverhaal. Of ik beschrijf een bijzonder moment uit je leven, dat je in geuren en kleuren en met zoveel mogelijk details wilt herbeleven en delen.